Snubbpanelen: Hur raggar man?

Tisdag! Snubbpanelstajm! I förra veckans snubbpanel diskuterade vi vad manlighet är och kom fram till att det bland annat är att runka kuken och dricka öl. Därför känns det naturligt att nu gå ut på lite djupare vatten, komma varandra in på livet och prata om det som verkligen betyder något. Det är dags att ta reda på - hur raggar man?
 
 
För att återknyta till det här med manlighet och visa för tjejerna vilken alfahanne du är så kan du fortsätta på runka kuken-spåret. Berätta nåt konstigt men inte sjukt du brukar runka till, typ Rickard Olsson i "Vem Vet Mest" och "Uutiset", och om det inte funkar så go all mellanstadiedisco och ryck tjejen i håret! 
 
 
Om det inte funkar att berätta om konstiga grejer du tillfredställer dig själv till så kan du prova att bara go batshit crazy. Typ dansa på en tjej bakifrån som du inte ens haft ögonkontakt med innan på dansgolvet, bröla "Seven Nation Army" tillsammans med sju av dina närmaste brunstiga älgtjurskompisar, dra någon halvdissig replik som du läste i "The Game" av Neil Strauss eller typ tränga dig ner vid ett bord och crasha ett tjejgängs konversation. Eller vänta nu, det är ju så killar vanligtvis beter sig med alkohol i kroppen? Jaja, nevermind.
 
 
 
Operation: Can Not Possibly Fail.
 
Det var allt från Snubbpanelen den här veckan, men nästa tisdag är de tillbaka med nya insikter och visdomar!