#hemtillgården

 
Okej, det är ju kanske att sparka på en jävligt död ko häst, men Centerpartiet och CUF tar ju alla osmidighetspristårtor just nu. Inte nog med att mamma Maud  låst in sig på torpet och vägrar svara på KUs frågor, broiler-Maudsen lanserade just en kampanj där de uppmanade folk att fota första maj-demonstranter under hashtaggen #thewalkingred (en rolig liten ordlek som syftar på TV-serien "The Walking Dead") Sjukt osmakligt, särskilt med tanke den senaste tidens SD-snapshots på demonstrerande skolungdomar på gymnasieskolor i Stockholm och att det springer omkring jävligt aktiva och jävligt obehagliga nazister som mer än gärna skulle vilja ha en bilderbok med vänsterfolk som är lämpliga att spöa på nästa gång de känner för att ge nån däng.
 
Så imorgon tycker jag att vi ska fota CUFare som fotar demonstrationståg och posta under #hemtillgården (en rolig liten ordlek som syftar på TV-serien - just det - "Hem till gården"), för det är där jag hoppas att de hamnar efter nästa val: Långt ut i obygden där det inte finns en levande själ som kan höra när de högläser Ayn Rand för varandra.
 
Men kom ihåg, CUFare är fridlysta så vi får bara fota och inte röra! *ler våldsvänster*
 

Skamlös reklam

 
Okej, det är inte coolt men vad fan. Ba göre ändå om du gillar mina tramserier! Klicka på bilden så blir det bra.
 
Eller följ mig på Twitter och Insta, @trottheten på båda!
 

Snubbpanelen: Varför hatar ni feminister?

En av de saker som fascinerade mig med förra veckans snubbpanel var alla de saker som tjejer inte fick vara för att kunna anses vara ett flickvänsmaterial. Eftersom feminism ligger mig extra varmt om hjärtat (även om jag för all del också gillar slampor och bimbos) så var så klart tvungen att ta reda på - varför hatar ni feminister?
 
Intelligensian på Flashback kunde givetvis bistå med frodiga och välutvecklade svar:
 
 
Ett av det vanligaste svaren är att män helt enkelt tycker att feminismen förstör könsrollerna och att de därför blir sura på tjejer för att som kan försörja sig själva, öppna dörrar själva och kan pungsparkas HÅRT om nödsituation uppstår. Det är ju killarnas jobb för fan! Detta får dem att tappa lusten alldeles, och inte bara detta - en stor lust att bete som as och slå kvinnor uppstår också!
 
Ja, vad feminismen har att göra i ett samhälle där män resonerar så lugnt och sansat är ju faktiskt sjukt svårt att förstå.
 
 
Det går tydligen ändå att göra en distinktion mellan bra och dåliga feminister. Bra feminister är de som vill att jag ska stoppa min snopp i dem, dåliga är de som inte vill det och de behöver verkligen meditera så att de ändrar uppfattning på den fronten. 
 
 
Sen finns det ju så klart den rent vetenskapliga hållningen också, där man menar att feminism är en ovetenskaplig teori som främst attraherar överviktiga och fula kvinnor. Ser med spänning fram emot den metastudien då vi äntligen får svaret på den uråldriga frågan - blir tjejer feminister för att de är fula, eller blir de fula för att de är feminister?